Retourbeleid

Retourprocedure: Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, kan je het zonder opgaaf van reden binnen de zichttermijn van 14 werkdagen retourneren. Wij storten het aankoopbedrag + de verzendkosten van de geretourneerde artikelen terug op het rekeningnummer waarmee betaald is.

Voor je iets retour stuurt, raden wij je aan de voorwaarden van retourzendingen aandachtig door te lezen.

Alle geretourneerde artikelen, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • De zichttermijn van 14 dagen is nog niet verstreken, na het verstrijken van de zichttermijn, wordt de koopovereenkomst een feit
 • Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd
 • Alle labels en kaartjes zitten nog aan het artikel bevestigd
 • Het artikel is niet gebruikt (het passen van schoenen wordt niet als gebruik gezien)
 • Indien mogelijk is de schoenendoos onbeschadigd en niet door u beschreven of beplakt
 • Indien je een account hebt aangemaakt, kun je de retour aanmelden via het digitale retourformulier in je account en voeg het retourformulier toe de schoenendoos
 • Indien je geen account hebt aangemaakt en als gast een bestelling hebt geplaatst, kan je de retour aanmelden via: info@outletsportschoenen.nl en voeg het retourfomulier toe in de schoenendoos.
 • Vermeld duidelijk het antwoordnummer van de Outletsportschoenen.nl op de verzenddoos

  Outletsportschoenen.nl
  Antwoordnummer 16069
  2501 VE Den Haag

 • De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen
 • Productverpakkingen dienen stevig verpakt en onbeschadigd retour gestuurd te worden. Verpak de schoenendoos, bij voorkeur in de Outletsportschoenen verzenddoos zodat de schoenendoos tijdens transport niet beschadigd.
 • Voor onbruikbare schoenendozen zijn wij genoodzaakt € 5,00 in rekening te brengen.

 
Ontvangstcontrole: Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je dit binnen 24 uur na ontvangst via info@outletsportschoenen.nl of telefonisch via 070 - 205 49 67 aan ons te melden. Wanneer je de artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd.

Kosteloos retourneren: Retour zenden is alleen de 1e keer gratis!
Op het postkantoor kan je het pakket afgeven en dan wordt het gratis verzonden als het antwoordnummer duidelijk vermeld staat op het pakket.  

Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van de bestelling en wordt de gehele bestelling retour gestuurd, dan worden ook de verzendkosten retour gestort, binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »